Ecolife boxspring

 

Gemaakt van 100% natuurlijke materialen

Het doel van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste natuurlijke materialen met een tijdloos en klassiek design. Maar het allerbelangrijkste is dat we ernaar streven om onze klanten echt een goede nachtrust te bezorgen. Wij geven om het Zweedse ambacht en onze missie is dat u met een goed gevoel slaapt op een bed van Ecolife. Onze bedden zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom van de natuur. We hebben respect voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kunt u heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife Bed veel meer waarde heeft, dan wat u ervoor betaald.

Eco Comfort

Eco Comfort v.a. € 4.814,-

Eco Comfort is een Zweeds bed in continentale stijl, dat u de ondersteuning biedt die u nodig heeft en het comfort waar u naar op zoek bent. Dit bed is gemaakt met de beste materialen die de natuur te bieden heeft, zodat u jarenlang kunt genieten van een goede nachtrust. De Eco Comfort is perfect voor mensen die een voorkeur hebben voor een steviger bed, maar de uitstraling van het bed ook belangrijk vinden

Adjustable (verstelbaar) Eco Comfort v.a. € 5.983,-

We vinden ons Eco Comfort-bed echt geweldig en daarom hebben we besloten om een verstelbare versie te maken. Onze Adjustable Eco Comfort is gemaakt van bamboe en agavevezels. Deze combinatie zorgt voor uitstekende ondersteuning en draagt bij aan het reguleren van uw lichaamstemperatuur terwijl u slaapt. Dit bed is perfect voor iedereen die graag een goed boek leest of lekker tv wil kijken in bed.

Klik hier voor de catalogus.

Eco Agave

Wij komen bij u thuis

Eco Agave v.a. 6.240,-

We zijn erg enthousiast over ons nieuwe Eco Agave Continental-bed, waarbij we gebruikmaken van gegummeerd sisal van de plant Agave sisalana. We hebben de ondersteuning en stijl van ons Eco Original-bed gecombineerd met dit bijzondere materiaal. Gegummeerd sisal heeft een open celstructuur waardoor overtollig vocht snel en eenvoudig wordt afgevoerd als u slaapt. Dit draagt bij aan een gezond microklimaat in uw slaapkamer en een perfecte nachtrust.

Eco Agave Adjustable (verstelbaar) v.a. 7.718,-

Ons Eco Agave Adjustable-bed maakt gebruik van de stevige en flexibele structuur van gegummeerd sisal voor maximale ondersteuning als u slaapt. Daarnaast zorgt de structuur van de sisal ervoor dat overtollig vocht wordt afgevoerd. U kunt het bovenste en onderste deel van de Eco Agave Adjustable verstellen, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust in dit geweldige bed.

Klik hier voor de catalogus.

Eco Luxury

Eco Luxury v.a. 7.718,-

Dit bed is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar absolute topkwaliteit. We hebben exclusieve natuurlijke materialen gecombineerd met een innovatief pocketveringontwerp met vier lagen. Dit heeft geleid tot een bed dat zich probleemloos aanpast aan de contouren van uw lichaam. Eco Luxury biedt perfecte ondersteuning tijdens de nacht en geeft u het gevoel dat meer ook echt meer is.

Adjustable (verstelbaar) Eco Luxury v.a. 9.260,-

Onze adjustable Eco Luxury is het meest complete verstelbare bed in onze collectie. Een geweldige uitvoering als het gaat om comfort, persoonlijke en gezonde luxe en superieur slaapplezier.
Een 4 laags pocket syteem met maximale verstelbaarheid waardoor het u perfece ondersteuning biedt na een lange werkdag, een wandeling, fietstocht en natuurlijk tijdens uw dagelijkse nachtrust.
Dit verstelbare en handgemaakte bed uit Zweden laat u optimaal genieten, maar biedt u voornamelijk een ultieme nachtrust.

Klik hier voor de catalogus.

Eco Passion

Eco Passion v.a. € 12.600.-

Het was een uitdaging voor onze beddenmakers om een bed te ontwikkelen met het allerhoogste ligcomfort. Na veel testen en ontwikkelen zijn we erin geslaagd de Passion te ontwikkelen. Bedden maken is onze passie. Vandaar ook de naam ‘Passion’.

De Eco Passion is voorzien van een dubbel laags pocketveer systeem in de boxspring. Het topdekmatras is ook
voorzien van twee mini pocketveerlagen. Het gebruik van meerdere lagen pocketveren en onze exclusieve natuurlijke materialen, zoals agave, vlas, biologische bamboe en biologisch katoen zorgt voor het ultieme comfort. Zo ontstaat er een bed dat zich naadloos aanpast aan de contouren van uw lichaam. Voor degene die extra hoge eisen stellen aan comfort en luxe is dit het ultieme bed.

Afgewerkt met een side-stitching om hoog comfort en design te combineren. Dit bed is in iedere slaapkamer een rustplek om in weg te dromen.

Klik hier voor de catalogus.

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.