Slapen zit in ons DNA

Bedden en de familie Wijers zijn al lang met elkaar verbonden in Breda. Al 38 jaar om precies te zijn. Jeroen en Marieke Wijers krijgen van jongs af aan het vak mee in de winkel van hun ouders. Nu runnen zij met evenveel passie en enthousiasme MW bedden & slapen en Hästens Store Breda. Als slaapvoorlichters kunnen zij als geen ander adviseren welk bed bij jou past. De altijd gastvrije ontvangst met tijd voor een goede kop koffie en de Bredase humor is even kenmerkend als hun brede vakkennis. Eigenlijk wil je iedere keer als je hier komt een nieuw bed kopen, terwijl een goed matras al 12 jaar mee gaat en een Hästens bed minimaal 20 jaar. Gelukkig verkopen ze ook de mooiste collectie exclusieve bed- en badtextiel in heel Brabant, dus je hoeft niet zo lang te wachten. Je kunt met een gerust hart ieder seizoen even binnenstappen voor een gezellig praatje en de laatste bedmode!

Curaçao

De derde generatie Wijers op Curaçao

MW Bedden & Slapen Breda nu ook op Curaçao! De derde generatie Jelle, Sam en Julian Wijers hebben een filiaal geopend aan de Caracasbaaiweg 200. Zij zijn de zonen van broer en zus Jeroen en Marieke Wijers die het familiebedrijf weer voort hebben gezet van hun ouders:
De collectie in onze winkel op Curaçao is met grote zorg samengesteld: Luxe boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed. Handgemaakt van de beste natuurlijke en uitermate goed ventilerende materialen. Afgestemd op het klimaat van de ABC eilanden.

 

Slapen is een vak

Meer en meer wordt erkend dat een goede nachtrust de basis vormt voor hoe jij de dag doorkomt. “Je besteedt meer uren in je slaapkamer dan in je badkamer of in je keuken.

Je bed is je belangrijkste meubelstuk, want een goede nachtrust maakt je echt een ander mens. Natuurlijk hoor je dit uit mijn mond.” lacht Marieke. “Maar het is bewezen; uitgerust opstaan geeft energie waar je de hele dag plezier van hebt. Een goed bed, dat bij je past kan dat verschil maken. Zoveel verschillende mensen, zo veel verschillende bedden, matrassen en kussens.

Alles voor het topsegment in slapen, hebben wij in huis.”

Proefliggen mag altijd!

“Alle bedden, matrassen en kussens die je hier ziet, worden van ecologische geteelde materialen vervaardigd. Gecertificeerd en verantwoord, je kunt met een gerust hart gaan slapen op onze bedden. Samen met gerenommeerde specialisten uit het vak hebben we ruim 40 jaar geleden Slaapvoorlichters opgericht. Deze groep experts heeft alle kennis en kunde gebundeld en samen hebben zij het exclusieve merk Sleep & Dream opgericht. Met als groot voordeel dat alles uitgevoerd kan worden qua materialen, je bed kan de uitstraling krijgen die jij wilt. Alles wordt in Nederland gemaakt.

Alleen topfabrikanten die aan de strengste (milieu) eisen voldoen, vervaardigen voor Sleep & Dream, met als enig doel ultiem slaapcomfort. En dat kunnen we vertellen, maar je kunt het ook zien en voelen.” Jeroen laat ons de verschillende natuurlijke materialen zien en voelen. Zelfs een klein plukje voelt vederlicht en zacht, in een heel bed moet het hemels zijn.

Vertrouwd en toch eigentijds

Al bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht aan de oude Markendaalse weg en is er eigenlijk niets veranderd. Voor deskundig slaapadvies kun je nog steeds als beste bij de familie Wijers terecht. Je weet waar je van nu af aan over kunt dromen. Maar dromen zijn geen bedrog, stap eens binnen en ervaar het zelf, want proefliggen mag altijd!

Vertrouwd en toch eigentijds

Al bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht aan de oude Markendaalse weg en is er eigenlijk niets veranderd. Voor deskundig slaapadvies kun je nog steeds als beste bij de familie Wijers terecht. Je weet waar je van nu af aan over kunt dromen. Maar dromen zijn geen bedrog, stap eens binnen en ervaar het zelf, want proefliggen mag altijd!