Sleep & dream boxsprings

DE BESTE BOXSPRING KOMT VAN HOLLANDSE BODEM

Een goede boxspring biedt optimaal slaapcomfort door de combinatie van een goed ventilerende bedbodem en een comfortabele matras. De bedbodem geeft de matras extra veerkracht. Een boxspring moet meeveren op plekken waar druk ontstaan, maar ook tegendruk geven waar meer ondersteuning gewenst is.

Dat vraag vakkennis voor de constructie! Een groot voordeel van een boxspring is dat het de kou- en condensatiegrens van het bed verlegt. Gebruikelijk ligt die direct onder de matras. De boxspring verlegt deze 20 centimeter lager. En dat draagt flink bij aan uw slaapcomfort en nachtrust!

Sleep & Dream Boxspring modellen

Meilleur Jubilee

Sedna Comfort

Manhattan

Capolino

Q

Materazzi

Inside Out

Vogue

Sleep & dream boxsprings

DE BESTE BOXSPRING KOMT VAN HOLLANDSE BODEM

Een goede boxspring biedt optimaal slaapcomfort door de combinatie van een goed ventilerende bedbodem en een comfortabele matras. De bedbodem geeft de matras extra veerkracht. Een boxspring moet meeveren op plekken waar druk ontstaan, maar ook tegendruk geven waar meer ondersteuning gewenst is. Dat vraag vakkennis voor de constructie! Een groot voordeel van een boxspring is dat het de kou- en condensatiegrens van het bed verlegt. Gebruikelijk ligt die direct onder de matras. De boxspring verlegt deze 20 centimeter lager. En dat draagt flink bij aan uw slaapcomfort en nachtrust!

Sleep & Dream modellen

Meilleur Jubilee

Sedna Comfort

Manhattan

Capolino

Q

Materazzi

Inside Out

Vogue

Sleep & Dream

 

Meer over Meilleur:

De Sleep & Dream Meilleur boxspring geeft u het gevoel ‘in’ bed te liggen in plaats van ‘op’ bed te liggen. De 6-slags pocketvering met 175 veren per m² biedt, in combinatie met de schoudercomfortzone, een comfortabele boxspring met uitzonderlijk aanpassend vermogen. De Meilleur geeft daardoor soepel en beweeglijk comfort. De mogelijkheden tot stoffering zijn bij dit type boxspring vrijwel eindeloos. Dit geldt ook voor de hoofd en voetborden die bij de Meilleur boxspring geleverd kunnen worden.

Meer over Sedna:

De Sedna is een boxspring van Hollandse bodem met een superieure techniek. De actieve 8-slags pocketvering, met 300 veren per m² zorgt voor nog meer vering. Daarnaast zorgt de unieke constructie ervoor dat de veren bijna volledig onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit creëert zeer directe en stabiele ondersteuning exact op de plekken waar dit nodig is. De Sedna boxspring is daarnaast uitgerust met een schoudercomfortzone. Voor nog meer comfort!

Meer over Sedna Dubbel:

Mocht u van mening zijn dat de Sedna nog niet genoeg comfort biedt dan is er de Sedna Double een dubbel geveerde versie van de Sedna. Deze bestaat uit een dubbel pocketveersysteem met wel 600 veren per m². Dit garandeert een nog beter ondersteunend vermogen en ultiem ligcomfort. Onder de door de Sedna al geboden 8-slags pocketvering zit een extra 6-slags pocketvering met een tussenlaag van gelatexeerd paardenhaar. Ook deze boxspring is voorzien van een schoudercomfortzone.

Klik hier voor de catalogus.

WAAROM SLEEP & DREAM?

Meilleur-comfort deal

Sleep & Dream Boxspring “Meilleur-Jubilee” v.a. € 3.985,-

Deze combinatie bestaat uit 2 boxsprings en een hoofdbord. De boxspring is het type Meilleur en kan in twee boxspring-hoogtes : 21 of 27 cm. Bijbehorende poten van 12, 15 of 18 cm. hoogte. Eventueel ook elektrisch verstelbaar met twee motoren. Keuze uit 3 typen hoofdborden van 12 cm. dik met een hoogte van 95 -105 of 115 cm.

De combinatie wordt standaard geleverd met matrassen, keuze uit pocket-veren of natuurlatex. (Eventueel kunt u ook met een meerprijs kiezen voor gestoffeerde matrassen in combinatie met een topper). De combinatie is leverbaar in alle maten en zeer veel kleuren. Extra Jubileum aktie: een textiel pakket t.w.v. € 190,-

Klik hier voor de catalogus.

Sedna Comfort Deal

Sleep & Dream Sedna comfort v.a. 4.689,-
maat 160/180 breed en 200cm lang

De Comfortdeal bestaat uit 2 vlakke Sedna boxsprings met matras, pocketvering of natuurlatex. (Geen dekmatras) en een keuze uit 3 verschillende typen hoofdborden en bedpoten. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren geleverd worden. .

Deze comfortdeal is leverbaar met gestoffeerde matrassen en dekmatras en electrisch verstelbaar (meerprijs)

De Sedna boxspring is in twee typen leverbaar.

Sedna Comfort Deal double

Sleep & Dream Sedna double comfort v.a. 5.765,-
maat 160/180 breed en 200cm lang

De Comfortdeal bestaat uit 2 vlakke Sedna boxsprings met matras, pocketvering of natuurlatex. (Geen dekmatras) en een keuze uit 3 verschillende typen hoofdborden en bedpoten. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren geleverd worden. .

Deze comfortdeal is leverbaar met gestoffeerde matrassen en dekmatras en electrisch verstelbaar (meerprijs)

De Sedna boxspring is in twee typen leverbaar.

Boxspring Manhattan

Sleep & Dream Boxspring Manhattan v.a.: € 1.383,- (zonder voetbord) € 1.779,- (met voetbord)

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is ofwel 113 cm hoog ofwel 123 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). De Manhattan is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings, de Sedna, Sedna Dubbel en Meilleur. Het bed kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Klik hier voor een catalogus

Boxspring Capolino

Sleep & Dream Boxspring Capolino v.a. € 3.359,-

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is ofwel 110 cm hoog of 123 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren besteld worden. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur, voor meer informatie over de verschillende soorten boxsprings, zie hieronder. De Capolino kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Klik hier voor een catalogus

Boxspring Q

Sleep & Dream Boxspring Q v.a. € 3.105,-

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is 150 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren besteld worden. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur, voor meer informatie over de verschillende soorten boxsprings, zie hieronder. Het bed kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Klik hier voor een catalogus

Boxspring Materazzi

Sleep & Dream Boxspring Materazzi v.a. € 1.666,-

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is ofwel 113 cm hoog of 123 cm hoog. Dit bed komt in verschillende maten en kleuren. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur. Het bed kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Boxspring Inside Out

Sleep & Dream Boxspring Inside out v.a. € 2.532,-

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is ofwel 75 cm hoog, 100 cm hoog of 120 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur, voor meer informatie over de verschillende soorten boxsprings, zie hieronder. Het bed kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Klik hier voor een catalogus

Boxspring Vogue

Sleep & Dream Boxspring Vogue v.a. € 1.899,-

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is ofwel 120 cm hoog of 150 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren besteld worden. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur. De Voque kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen.

Klik hier voor een catalogus

Vind u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.