Top Matrassen

De kroon op uw Hästens-bed. Eén simpel extraatje dat uw slaapcomfort naar een totaal andere dimensie tilt. Het komt gedeeltelijk neer op de extra zachtheid. Dat komt op zijn beurt voort uit natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en onze gespecialiseerde quilttechnieken. Wij geloven dat dit de reden is waarom zovelen hun nachten in een Hästens omschrijven als wegdromen – en wakker worden – in een knuffel.

BJX LUXE TOPMATRAS

Gevuld met katoen, wol en hoogwaardig paardenhaar dat veerkracht naar een nieuwe dimensie tilt. Hoogte: 5 cm.

BJX TOPMATRAS

Gevuld met katoen, wol en hoogwaardig paardenhaar voor extra comfort en ventilatie. Hoogte: 5 cm.

BJ TOPMATRAS

Gevuld met katoen, wol, paardenhaar en een dikke katoenen kern die zacht en soepel is. Hoogte: 5 cm.

BV TOPMATRAS

Gevuld met dik zacht katoen en wol dat eerst lichaamsvocht absorbeert en vervolgens afvoert. Hoogte: 4 cm.

Kies uw favoriete stof uit categorie A, B of C.

TRADITIONELE TM MATRASSEN

We maken nog steeds onze traditionele TM-matras zoals onze voorouders van de bedmeesters dat deden: elk matras vullen met miljoenen van onze fijnste verende spiralen van paardenstaarthaar voordat we het met de hand naaien en kwastjes knopen. Ze zijn stuk voor stuk perfect voor iedereen die houdt van een stevig, luchtig gevoel in bed.

Grand Vividus Hoofdborden

Het Grand Vividus hoofdbord is een statement van het ultieme in design en een uitwerking van de kenmerken van de Grand Vividus, een van de meest luxueuze en meesterlijke bedden ter wereld. Het slanke profiel is tot in de puntjes strak bekleed met luxueus mohair en sluit prachtig aan op de zijvleugels met poplin biezen. Als vulstof maken we voor exceptioneel comfort en een optimale nachtrust gebruik van paardenhaar, katoen en wol.

Dremer Hoofdborden

Het velvet drēmər hoofdbord is niets minder dan een waar kunstwerk en een statement in iedere slaapkamer. De gebogen velvet panelen en zijvleugels zijn royaal gevuld voor comfort en dragen bij aan een bijzondere slaapervaring. Keuze uit vier opvallende velvet tinten die het drēmər bed helemaal afmaken.

Hoofdborden Hästens

HÄSTENS
Anniversia Hoofdbord
by MATS ALDÉN

HÄSTENS
Anniversia Hoofdbord
by MATS ALDÉN

HÄSTENS
Anniversia Hoofdbord
by MATS ALDÉN

HÄSTENS
Anniversia Hoofdbord
by MATS ALDÉN

Bedstof Kleuren

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies een van de Hästens boxsprings die bij u past!

Hästens Accessoires

Op deze pagina vindt u een overzicht van de Hästens Accessoires om uw bed of slaapkamer nog verder te verfraaien. U heeft een grote keuze uit de stofkleuren van uw bed – de bedpoten – hoofdborden – beddengoed, zoals kussens en dekbedden, en niet te vergeten de leuke en unieke Lifestyle items van Hästens.

Wegens kleurvariaties op digitale schermen van uw device raden wij u aan het kleurengamma van Hästens in onze store in Breda te bekijken.

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies een van de Hästens boxsprings die bij u past!

Maak hier uw afspraak voor een bezoek aan onze store.