Ontdek de mogelijkheden en het verschil.

Bekijk hier ons aanbod matrassen. Zowel pocketvering als natuurlatex. In onze Sleep & Dream producten gebruiken we GOTS katoen, Purotex voor het natuurlijk opruimen van allergenen en Adaptive voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie.

Textiel

We gebruiken 100% natuurlijke materialen die bestaan ​​uit katoen (60%) en linnen (40%). Dankzij de eigenschappen van onze grondstoffen kunnen we uitzonderlijk duurzame stoffen produceren. Omdat onze materialen natuurlijk ademen, voelen onze bedden langer fris aan.

Onze stof is stonewashed voor een authentiek gevoel dat met het verstrijken van de tijd wordt versterkt. Elke meter van onze stof is uniek en wordt met de grootste zorg geproduceerd.

U kunt er zeker van zijn dat het bed waarin u slaapt gezond is voor zowel u als de planeet waarop we leven.

Oeko-Tex® Standard 100

Al onze stoffen hebben een kwaliteitscertificaat en zijn goedgekeurd door Oeko-Tex® Standard 100. Dit is een onafhankelijk test- en certificerings-systeem voor ruwe textielmaterialen in alle stadia van de productie. Al onze stoffen zijn getest op schadelijke stoffen, net als onze accessoires, zoals: labels, knopen, ritsen etc.

Global Organic Textile Standard

De katoen die wij in onze tijken gebruiken voldoet aan The Global Organic Textile Standard (GOTS). Dit is een wereldwijd toonaangevende textielverwerkingsstandaard voor organische vezels, ecologische en sociale criteria, ondersteund door onafhankelijke certificering.