We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Accessoires

U heeft een grote keuze uit de stofkleuren van uw bed – de bedpoten – hoofdborden – beddengoed, zoals kussens en dekbedden, en niet te vergeten de leuke en unieke Lifestyle items van Hästens.

 

Topmatrassen

De kroon op uw Hästens-bed. Eén simpel extraatje dat uw slaapcomfort naar een totaal andere dimensie tilt. Het komt gedeeltelijk neer op de extra zachtheid. Dat komt op zijn beurt voort uit natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en onze gespecialiseerde quilttechnieken.

Natuurlijke materialen

Wij gebruiken alleen wat wij beschouwen als de beste natuurlijke materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht – zodat de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen.

Bedden van Hästens

BE AWAKE FOR THE FIRST TIME IN YOUR LIFE ®

Hastens Boxspringbedden

Ontdek het tijdloze meesterschap van Hästens, de befaamde Zweedse beddenfabrikant die al sinds 1852 ongeëvenaarde kwaliteitsbedden creëert met 100% natuurlijke materialen zoals wol, paardenhaar, katoen en hout. De herkenbare blauw-witte ruit staat symbool voor het pure vakmanschap dat schuilgaat achter elk bed.

Slaap is een intieme beleving, en bij Hästens begrijpen we dat alleen u weet wat het beste bed voor u is. De vele prijzen die we door de jaren heen hebben gewonnen, bevestigen onze toewijding aan het leveren van het beste slaapcomfort. Onze trotse eigenaren genieten van een ongeëvenaarde nachtrust.

Wij nodigen u van harte uit om zelf het verschil te ervaren. Kom proefliggen in onze showroom en ontdek de weldaad van Hästens. Laat ons u begeleiden op een reis naar een diepere, meer verkwikkende slaap, en gun uzelf de ultieme ervaring van rust en comfort die alleen een Hästens bed kan bieden.

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.