Loading...

Dremer

Because you give your dreams the love you deserve.

Wij hebben al onze liefde, passie, expertise en al ons vakmanschap gestopt in ieder detail van het drēmər bed. Voor ons komt er met de lancering van dit meesterwerk in het jaar waarin wij ons 170-jarige bestaan vieren een droom uit en kunnen we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Hästens dat speciaal is gewijd aan drēmərs.

EEN KLASSE APART

In het drēmər bed komen de meest verfijnde natuurlijke materialen, zes generaties meesterschap en de creativiteit van de wereldberoemde designer Ferris Rafauli bij elkaar. Het velvet drēmər hoofdbord is naast een kunstwerk op zich ook een waar statement, terwijl de verfijnde biezen en de gedetailleerdheid van de hoekpanelen het uiterste in precisie van onze meesterlijke vakmannen vragen.

Gewicht: 217,2 kg (210 x 210 cm). Totale hoogte: 69 cm. (inclusief drēmər topdekmatras 5 cm, matras 25 cm, bodem 30 cm en aanbevolen bedpoten 9 cm)

Dremer Haedboard

Het velvet drēmər hoofdbord is niets minder dan een waar kunstwerk en een statement in iedere slaapkamer. De gebogen velvet panelen en zijvleugels zijn royaal gevuld voor comfort en dragen bij aan een bijzondere slaapervaring. Keuze uit vier opvallende velvet tinten die het drēmər bed helemaal afmaken.

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.