Loading...

GRAND VIVIDUS

DE KUNST EN SCHOONHEID VAN ULTRA-LUXE

De samenwerking van Hästens met de wereldberoemde interieurontwerper Ferris Rafauli tilt het ontwerp van bedden naar uitzonderlijke hoogten. Gebaseerd op onze rijke erfenis en de elegante en unieke stijl van Ferris Rafauli, vertegenwoordigen het Grand Vividus® bed een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe.

Leder detail van de majestueuze Grand Vividus is minutieus handgemaakt door de enige paar mensen in de wereld die over de benodigde vermogens en vaardigheden beschikken om dit meesterwerk te creëren: de meest bekwame vakmensen van Hästens in Zweden.

Hastens heeft samengewerkt met de wereldberoemde meesterontwerper Ferris Rafauli om een ​​exclusieve samenwerking te lanceren: Grand Vividus, dat een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe vertegenwoordigt, voortbouwend op onze expertise die we sinds 1852 hebben verworven. Rafauli, in de designwereld bekend om zijn innovatieve projecten en het creëren van luxe huizen voor eliteklanten over de hele wereld, haalden inspiratie uit het erfgoed van Hastens en de lange geschiedenis als bedden- en zadelmakers om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.

De Grand Vividus straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromissen en is een kunstwerk voor de slaapkamer. Volledig met de hand gebouwd door de meest gewaardeerde vakmensen van Hastens, in de productiefaciliteit in Köping, Zweden.

GRAND VIVIDUS HOOFDBORD

BY FERRIS RAFAULI

Het Grand Vividus hoofdbord is een statement van het ultieme in design en een uitwerking van de kenmerken van de Grand Vividus, een van de meest luxueuze en meesterlijke bedden ter wereld. Het slanke profiel is tot in de puntjes strak bekleed met luxueus mohair en sluit prachtig aan op de zijvleugels met poplin biezen. Als vulstof maken we voor exceptioneel comfort en een optimale nachtrust gebruik van paardenhaar, katoen en wol.

Gewicht: 455 kg (180×210 cm)
Hoogte: 75 cm (inclusief Grand Vividus topmatras 7 cm, matras 27 cm, bodem 33 cm en Grand Vividus podium met geïntegreerde poten 8 cm)

Wij raden aan om het hoofdbord op de grond tegen een muur te plaatsen, er zijn geen poten nodig. Het hoofdeinde is voorzien van een anti-kantelbevestiging.

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.