Loading...

Superia

De beste boxspring die we ooit hebben gemaakt.

Het bed wordt geleverd met Hästens standaard bedpoten, maar je kunt je bed ook aanpassen aan jouw wensen met poten waarbij je zelf materiaal, afwerking en design bepaalt.

Wat je voelt als je in een Hästens Superia ligt, kun je het best omschrijven met één woord: bodemloos.

Door de afwezigheid van weerstand of druk van onderen zak je bijna gewichtloos weg in het bed. Maar dan wel precies diep genoeg om ervoor te zorgen dat je wervelkolom recht blijft, en dan maakt het niet uit of je op je zij, je rug of je buik ligt. Kort gezegd: onze meest indrukwekkende boxspring tot nu toe is er helemaal op gericht om jou te laten ontspannen en volledig uitgerust wakker te laten worden. Onder het oppervlak gaat een systeem schuil met dubbele vering en 15 lagen vakkundig geselecteerde natuurlijke materialen met daaronder een stevig houten frame. Dat gedeelte kun je misschien niet zien, maar het effect is absoluut voelbaar. Perfectie en haast zijn een slechte combinatie. Daarom hebben wij onze frames gemaakt van een specifiek soort traaggroeiend grenen uit het noorden van Zweden. Dat geeft jouw bed extra stabiliteit en die langetermijnvisie wordt nog eens versterkt door onze keuze voor traditionele vingerverbindingen voor de hoeken in plaats van schroeven en spijkers. De Hästens Superia weet gewicht en vakmanschap te combineren. Het bed zorgt op die manier voor een stilte die zo stevig vaststaat, dat je zomaar kunt vergeten dat je erin ligt.

gewicht: 128.6 kg (180×210 cm) + BJ top mattress
Hoogte: 58 cm (inclusief topdekmatras 5 cm, bodem 37 cm en aanbevolen bedpoten 16 cm*)

Kies uit verschillende stoffen uit de categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag.

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.