Loading...

Appaloosa

Het tegenovergestelde van een understatement.

De Hästens Appaloosa wordt geleverd met standaard bedpoten, maar je kunt je bed ook personaliseren met poten waarbij je zelf materiaal, afwerking en design bepaalt.

In het kader van ons 40-jarig jubileum legden wij aan het bekroonde designduo Bernadotte & Kylberg de uitdaging voor om een hedendaagse interpretatie te bedenken van de klassieke ruit van Hästens. De opdracht: breng het toch al uitzonderlijke 2000T model naar een nóg hoger niveau.

 

En onze verwachtingen werden echt overtroffen. Op alle punten. De door het kubisme geïnspireerde smaakvolle vormgeving zorgt voor een eigenaardige dieptewerking waarmee de persoonlijkheid van de 2000T de weg omhoog inslaat naar tot dusverre onbekend terrein. Voor de gecompliceerde designspecificaties van de Appaloosa moest er een specifiek patroon worden gecreëerd met een exclusieve dubbellaagse stof. Daaronder werken drie aparte veersystemen als één systeem samen om ervoor te zorgen dat je hele lichaam precies de juiste ondersteuning krijgt, 37 weelderige lagen van onze beste natuurlijke materialen zijn aan de bovenkant voorzien van een onweerstaanbaar BJX Luxury topdekmatras. De Appaloosa deelt zijn naam met het opvallende Amerikaanse paardenras dat bekendstaat om de rijke kleuren en het onregelmatige vlekkenpatroon.

gewicht: 205.4 kg (180×210)
Hoogte: 69 cm (inclusief topdekmatras 5 cm, matras 25 cm, bodem 30 cm en aanbevolen bedpoten 9 cm*)

Personaliseer uw bed met stoffen uit categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Hästens standaard bedpoten in zwart of wit zijn inbegrepen, of u kunt uw bed aanpassen met Hästens vierkantpoten van geolied eikenhout. De positie van de poten varieert afhankelijk van de breedte van uw bed.)

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.