Loading...

Marwari

Stijlvol en verfijnd, tot in de kleinste details.

Voor de Hästens Marwari kan worden gekozen uit een exclusieve serie bedpoten van eikenhout, eikenhout met een messing bevestigingsplaat, eikenhout met een aluminium bevestigingsplaat of massief aluminium, allemaal inbegrepen bij de prijs van het bed.

Een koninklijk ontwerp

Dit is de Hästens 2000T, maar dan in de ogen van het bekroonde design duo Bernadotte & Kylberg. Als je gaat voor een topproduct en misschien nog wel méér dan dat, dan kan dit wel eens het ideale bed zijn voor jou. Prachtige details van leer. Sierlijke naden. Een exclusieve dubbellaagse stof. Het geheel is rijkelijk verfijnd tot in de allerkleinste details.

 

De Hästens Marwari is een eerbetoon aan ons unieke familie-erfgoed als meester zadelmakers. Een voorbeeld daarvan is de gebruikte stof met dezelfde complexe geweven structuur als die van een zadelriem. De rijke bruine kleur doet met zijn levendige glans denken aan de majestueuze Indiase Marwari paarden waaraan het bed zijn naam ontleent. En om het plaatje helemaal compleet te maken, is er gebruikgemaakt van natuurlijk gekleurd leer dat tot in de kleinste details is uitgewerkt.

De Marwari springt in het oog en dat geldt zeker ook voor het comfort. Een drievoudig veersysteem zorgt er in combinatie met 37 lagen van onze beste en harmonieuze natuurlijke materialen voor dat je lichaam precies de ondersteuning en de klimaatbeheersing krijgt die het verdient.

gewicht: 205.1 kg (180×210 cm)
Hoogte: 69 cm (inclusief topdekmatras 5 cm, matras 25 cm, bodem 30 cm en Marwari bedpoten 9 cm*)

Personaliseer uw bed met stoffen uit categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Hästens standaard bedpoten in zwart of wit zijn inbegrepen, of u kunt uw bed aanpassen met Hästens vierkantpoten van geolied eikenhout. De positie van de poten varieert afhankelijk van de breedte van uw bed.)

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.