Loading...

Vividus

Our second most exclusive bed

Voor de Hästens Vividus kan worden gekozen uit een exclusieve serie bedpoten van eikenhout, eikenhout met een messing bevestigingsplaat, eikenhout met een aluminium bevestigingsplaat of massief aluminium, allemaal inbegrepen bij de prijs van het bed.

Bij het ontwikkelen van de Hästens Vividus was onze ambitie heel eenvoudig: het bed moest beter worden dan alle andere bedden. We wilden de grenzen verleggen als het gaat om comfort, kwaliteit, vakmanschap en ergonomie. En tijd en kosten mochten daarbij geen obstakel vormen.

Het resultaat is de Hästens Vividus. Het is een meesterwerk geworden, een combinatie van de beste natuurlijke materialen, traditioneel vakmanschap en alle aandacht voor zelfs de kleinste details. Aan één order wordt maar liefst 45 dagen zonder haast gewerkt. En dat terwijl negen vakmensen op beddengebied – echte topspecialisten van wereldklasse – ermee aan de slag zijn. Om een bed als de Vividus zelf te ervaren, kun je alleen terecht bij de meest prominente winkels. Tijdens een VIP privésessie voor het proefslapen laten wij je kennismaken met de Vividus, de unieke structuur van het bed en de vele beschikbare opties voor persoonlijke aanpassingen.

gewicht: 220.7 kg (180×210 cm)
Hoogte: 72 cm (inclusief Vividus topdekmatras 7 cm, matras 27 cm, bodem 28 cm en Vividus bedpoten 10 cm*)

We sleep. Do you?Ⓡ

Kies één van de Hästens boxsprings die bij u past!

Vindt u dit interessant

Abonneer u nu op de maandelijkse nieuwsbrief en wij houden u van alles op de hoogte.